PRASO på Fridhemsgymnasiet

Är du nyfiken på något av våra program eller vill veta mer om Fridhemsgymnasiet som skola? Då är du varmt välkommen att prova på att vara elev hos oss.

Som niondeklassare kan du göra ett PRASO-besök på Fridhemsgymnasiet. PRASO innebär att du under en dag får följa med en elev på det program du är intresserad av. Om du vill göra PRASO-besök hos oss fyller du i formuläret här nere. Be gärna din syo eller en förälder om hjälp.

Tänk på att:

  • Vill du besöka två program måste du fylla i formuläret två gånger
  • Du måste ange vilken dag du önskar att komma. Du kan ENDAST välja bland de dagar som programmen har möjlighet att ta emot PRASO. Dagarna anges i listan till höger.
  • Om du vill göra PRASO på PRIV anmäler du dig till PRASO på det programmet som du vill besöka, men skriver i övrigtrutan att det är PRIV som är aktuellt.
  • Vi tar emot praso även nu under omvalsperioden, så skicka iväg en anmälan så kontaktar vi dig!
  • Anmäl dig i god tid.

OBS! När du har anmält dig tar vi kontakt via mejl eller telefon.

Hör av dig om du har frågor!

Maria Hedberg
Informatör, Östra gymnasiet
090-16 55 22, maria.hedberg@umea.se

Eller klicka på länken HÄR!


Av: Fredrik Norlén

 

Sök ord: RESTAURANG- OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, FRIDHEMSGYMNASIET, RESTAURANGSKOLA, RESTAURANG, UMEÅS RESTAURANGSKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, KOCK, BLI KOCK, RESTAURANG OCH LIVSMEDEL, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSKOLA, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET UMEÅ, SERITÖR, BLI SERVITÖR, SERVITRIS, BLI SERVITRIS, BAGARE, BLI BAGARE, KONDITOR, BLI KONDITOR, BARTENDER, BLI BARTENDER, RESTAURANGSKOLA UMEÅ, RESTAURANGSKOLA I UMEÅ, RESTAURANG SKOLA, UMEÅ, SKOLA, GYMNASIE, GYMNASIET UMEÅ, HOTELL OCH RESTAURANGSKOLAN, HOTELL OCH RESTAURANG, RESTAURANG OCH HOTELLSKOLAN,  RESTAURANG ÖSTRA, restaurang- och livsmedelsprogrammet, Fridhemsgymnasiet, Restaurang Östra

Trackback
RSS 2.0