Hotell- och Restaurang på Östra i radio - igen

Vilket flyt vi har på Östras HR-program just nu. I fredags var vi på torget och gjorde reklam för oss och bjöd på lite mat. Dagen efter - på lördagen -  fanns vi på bild i både VK och VF plus att vi fick vara med i radio.

Idag - onsdag - hade vi besök av två killar från radions P4 som sände direkt från ettornas köks- och serveringspass. De passade även på att sända från Livsmedelsprogrammet.

Länken nedan tar dig till P4:s webradio. Klicka dig sedan vidare till klockan 11.00-13.00, 18:e november. Inslaget kommer efter nyheterna. I de senare inslagen kan du även höra när de besöker Östras bageri.


Klicka här för att komma till webradion.


André Öqvist blir intervjuad.

Jimmie Lannér blir intervjuad.


Ulla Lindqvist blir intervjuad.
Sök ord: ÖSTRA GYMNASIET, RESTAURANGSKOLA, RESTAURANG, UMEÅS RESTAURANGSKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, KOCK, BLI KOCK, SERITÖR, BLI SERVITÖR, SERVITRIS, BLI SERVITRIS, BAGARE, BLI BAGARE, KONDITOR, BLI KONDITOR, BARTENDER, BLI BARTENDER, RESTAURANGSKOLA I UMEÅ, KOCKSKOLA, SERVITÖRSKOLA, SERVITRISSKOLA, UMEÅS BÄSTA SKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, RESTAURANGLÄRARE, KOCKLÄRARE, SERVERINGSLÄRARE, BARTENDERLÄRARE
Av: Lars Filén


Sista tillfället i restaurang b för hr32

Här kommer lite bilder från sista gästtillfället för hr32, håll till godo


Uppdukat i restaurangen


Hummersoppa och toast med räkor och saffransaioli


Laxspett med basilikasmörsås och pommes maxim

 
Malik flamberar bananer framför gästerna


Av Fredrik Norlén

Östra på torget i fredags - radio på måndag morgon

I fredags befann sig årskurs tre på torget för att bjuda på wokad kyckling och sprida information om programmet. Lokalradion uppmärksammade det hela i nyheterna.

Klicka HÄR för att lyssna. Därefter måste du välja nyheterna 16/11 klockan 07.30-08.00.

Hr1a börjar bli varma i kläderna

Vi är inne på fjärde veckan i kallköket för hr1a och det börjar sakta men säkert att likna kockämnen. Det är roligt att se att alla elever utvecklas och lär sig saker vecka för vecka. Här kommer lite bilder på mat och elever.


Laxrullar med färskost och basilika


Chokladmousse med fileéad apelsin och vispa grädde


Camilla i full fart!


Cecilia och Agnes garnerar en toastskagen


Jonas och Zhe lägger toastskagen


Av: Fredrik Norlén


RSS 2.0