Gymnasiearbetet 2014 fortsättning

Bilder från onsdagens gymnasiearbete...
Linns blomster dekoration
Linns bord
 
Sebastians Bord
 
Nelias Bord
 
Andreas Bord
 
Elins Bord
 
Förväntansfulla gäster
 
Mera gäster
 
Janis förrätt: Ceviche på röding
 
Ninas förrätt: Ugnsbakad rödings pannacotta med Stenbits Rom
 
Linns förrätt: Gravad röding serveras med en västerbottensost cremé och cremé fraiche med rom
 
Lars förrätt: Rödingcarpaccio serveras med friterad kapris, rökt majonnäs och finhackad rödlök
 
Angelikas förrätt:  Alspåns rökt röding serveras med pepparrots pannacotta, dijonette och
 
Ninas varmrätt: Het kycklinggryta med chorizo, Serveras med ris
 
Linns varmrätt: Kyckling tillagad i ung fylld med soltorkade tomater och basilika som serveras med bakpotatis fylld  med cremé fraiche och västerbottens ost till det serveras en rödvinssky och sparris
 
Janis varmrätt: Kycklingfilé med potatismos serveras med champinjonsås
 
Angelikas varmrätt: Chili och vitlöksmarinerad grillad kyckling med ricotta och sidfläsk fylld ravioli serveras med och Karl-Johan svampkräm
 
Lars varmrätt: Kycklingbröst kokt i en sås på apelsin och chili-creméfraiche serveras på en couscousbädd tillsammans med syrad schalottenlök och fräst purjolök
 
Ninas dessert: Kockens egna vaniljglass med grön äppelpure, serveras med karameliserade äpplen och valnötter
 
Janis dessert: Äppelpaj serveras med vaniljvisp och choklad
 
Angelikas dessert: Vår egengjorda Äppel och rom glass med vaniljkräm och en krispig biscotti
 
Lars dessert: Rosmarinsmarinerade äpplen med en len vaniljkräm serveras på smörstekt brioche
 
 
 
 
Av: Fredrik Norlén
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0