Gymnasiearbetet 2014 fortsättning
Bilder från onsdagens gymnasiearbete...

Linns blomster dekoration

Linns bord

Sebastians Bord

Nelias Bord

Andreas Bord

Elins Bord

Förväntansfulla gäster

Mera gäster

Janis förrätt: Ceviche på röding

Ninas förrätt: Ugnsbakad rödings pannacotta med Stenbits Rom

Linns förrätt: Gravad röding serveras med en västerbottensost cremé och cremé fraiche med rom

Lars förrätt: Rödingcarpaccio serveras med friterad kapris, rökt majonnäs och finhackad rödlök

Angelikas förrätt: Alspåns rökt röding serveras med pepparrots pannacotta, dijonette och

Ninas varmrätt: Het kycklinggryta med chorizo, Serveras med ris

Linns varmrätt: Kyckling tillagad i ung fylld med soltorkade tomater och basilika som serveras med bakpotatis fylld med cremé fraiche och västerbottens ost till det serveras en rödvinssky och sparris

Janis varmrätt: Kycklingfilé med potatismos serveras med champinjonsås

Angelikas varmrätt: Chili och vitlöksmarinerad grillad kyckling med ricotta och sidfläsk fylld ravioli serveras med och Karl-Johan svampkräm

Lars varmrätt: Kycklingbröst kokt i en sås på apelsin och chili-creméfraiche serveras på en couscousbädd tillsammans med syrad schalottenlök och fräst purjolök

Ninas dessert: Kockens egna vaniljglass med grön äppelpure, serveras med karameliserade äpplen och valnötter

Janis dessert: Äppelpaj serveras med vaniljvisp och choklad

Angelikas dessert: Vår egengjorda Äppel och rom glass med vaniljkräm och en krispig biscotti

Lars dessert: Rosmarinsmarinerade äpplen med en len vaniljkräm serveras på smörstekt brioche
Av: Fredrik Norlén
Kommentarer
Trackback