Gymnasiearbetet 2014 fortsättning
Bilder från onsdagens gymnasiearbete...
Linns blomster dekoration
Linns bord
Sebastians Bord
Nelias Bord
Andreas Bord
Elins Bord
Förväntansfulla gäster
Mera gäster
Janis förrätt: Ceviche på röding
Ninas förrätt: Ugnsbakad rödings pannacotta med Stenbits Rom
Linns förrätt: Gravad röding serveras med en västerbottensost cremé och cremé fraiche med rom
Lars förrätt: Rödingcarpaccio serveras med friterad kapris, rökt majonnäs och finhackad rödlök
Angelikas förrätt: Alspåns rökt röding serveras med pepparrots pannacotta, dijonette och
Ninas varmrätt: Het kycklinggryta med chorizo, Serveras med ris
Linns varmrätt: Kyckling tillagad i ung fylld med soltorkade tomater och basilika som serveras med bakpotatis fylld med cremé fraiche och västerbottens ost till det serveras en rödvinssky och sparris
Janis varmrätt: Kycklingfilé med potatismos serveras med champinjonsås
Angelikas varmrätt: Chili och vitlöksmarinerad grillad kyckling med ricotta och sidfläsk fylld ravioli serveras med och Karl-Johan svampkräm
Lars varmrätt: Kycklingbröst kokt i en sås på apelsin och chili-creméfraiche serveras på en couscousbädd tillsammans med syrad schalottenlök och fräst purjolök
Ninas dessert: Kockens egna vaniljglass med grön äppelpure, serveras med karameliserade äpplen och valnötter
Janis dessert: Äppelpaj serveras med vaniljvisp och choklad
Angelikas dessert: Vår egengjorda Äppel och rom glass med vaniljkräm och en krispig biscotti
Lars dessert: Rosmarinsmarinerade äpplen med en len vaniljkräm serveras på smörstekt brioche
Av: Fredrik Norlén
Kommentarer
Trackback