Bilder från första kvällen med gymnasiearbetet
Vår fina rök...
Som Angelika anväde till att röka röding
Hur blev det?
Gott goti gott gott
Gästerna börjar anlända
Borden är fintuppdukade
Linns förrätt: Gravad röding med västerbottensmos & creme fraiche rörd med stenbits rom
Emils förrätt: Caol Ila gravad röding serveras med en getostkräm
Linneas förrätt: Gravad röding med smörstekt tunnbröd & västerbottens mousse
Angelikas förrätt: Varmrökt röding med pepparrotspannacotta och dijonette
Linns varmrätt: Kyckling marinerad i vitlök & timjan, fylld med soltorkade tomater & basilika, serveras med en maximpotatis & rödvinssky & sparris
Fokuserad i luckan
Linneas varmrätt: Sotad kyckling serveras med bakpotais med creme fraice och västerbottensost
Emils varmrätt: Ört, chili och vitlöksmarinerad grillad kyckling serveras med en ljummen äppelsallad och aioli
Angelikas varmrätt: Chili och vitlöksmarinerad grillad kyckling med ravioli och Karl-Johancréme
Linns dessert: Vanilj glass serveras med ett ljummet äpple som har kokats i sockerlag & chokladsås
Linneas dessert: Hembakad kladdkaka serveras med karmalliserade äpple med citrongrädde
Emils dessert: Äppelsorbet serveras med karamelliserade äpplen och krispiga äppelchips
Tack från gästerna Rex och Scandic syd
Angelika lägger sista handen på desserten
Gästerna från O´learys Teg och Scandic plaza tackar för mat och service
Angelikas dessert: Äppelglass med vaniljkräm och krispig biscotti
Angelika får ta emot tack från gästerna från Bishopa och Rex
Av: Fredrik Norlén
Kommentarer
Trackback