Bilder från första kvällen med gymnasiearbetet

Vår fina rök...
 
Som Angelika anväde till att röka röding
 
Hur blev det?
 
Gott goti gott gott
 
Gästerna börjar anlända
 
Borden är fintuppdukade
 
Linns förrätt: Gravad röding med västerbottensmos & creme fraiche rörd med stenbits rom
 

Emils förrätt: Caol Ila gravad röding serveras med en getostkräm
 
Linneas förrätt: Gravad röding med smörstekt tunnbröd & västerbottens mousse
 
Angelikas förrätt: Varmrökt röding med pepparrotspannacotta och dijonette
 
Linns varmrätt: Kyckling marinerad i vitlök & timjan, fylld med soltorkade tomater & basilika, serveras med en maximpotatis & rödvinssky & sparris
 
Fokuserad i luckan
 
Linneas varmrätt: Sotad kyckling serveras med bakpotais med creme fraice och västerbottensost
 
Emils varmrätt: Ört, chili och vitlöksmarinerad grillad kyckling serveras med en ljummen äppelsallad och aioli
 
Angelikas varmrätt: Chili och vitlöksmarinerad grillad kyckling med ravioli och Karl-Johancréme
 
Linns dessert: Vanilj glass serveras med ett ljummet äpple som har kokats i sockerlag & chokladsås
 
Linneas dessert: Hembakad kladdkaka serveras med karmalliserade äpple med citrongrädde
 
Emils dessert: Äppelsorbet serveras med karamelliserade äpplen och krispiga äppelchips
 
Tack från gästerna Rex och Scandic syd
 
Angelika lägger sista handen på desserten
 
Gästerna från O´learys Teg och Scandic plaza tackar för mat och service
 
Angelikas dessert: Äppelglass med vaniljkräm och krispig biscotti
 
 Angelika får ta emot tack från gästerna från Bishopa och Rex
 
 
 
Av: Fredrik Norlén
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0