Frukt och bär

 
RL1b kollade, smakade och hackade, en massa olika frukter. Allt blandades till en gigantisk fruktsallad, som serverades med lättvispad vaniljgrädde. Före fruktsalladen käkade vi stekt rödingfilé med vitvinssås och stekt panerad aubergine.
 
Sanna hackar ananas.
 
 
 
Granatäpple.
Visste ni att Grenadine, det röda som man använder i drinkar (tex Tequila Sunrise) är gjort
av granatäpple?
 
 
Johanna fixar mjölet som auberginen ska vändas i.
 
 
Mia knäcker ägg. Även dessa ska användas till panering av aubergine.
 
 
Linn, Jennifer och Sofia.
 
 
 
 
 
Pernilla med sin papaya.
 
 
 
Tack för idag.
Av: Lars Filén
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0