RESTAURANG- OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, FRIDHEMSGYMNASIET, GYMNASIEVALET 2014, RESTAURANGSKOLA, RESTAURANG, UMEÅS RESTAURANGSKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, KOCK, BLI KOCK, RESTAURANG OCH LIVSMEDEL, RESTAURANG OCH LIVSMEDELS SKOLA, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET UMEÅ, SERITÖR, BLI SERVITÖR, SERVITRIS, BLI SERVITRIS, BAGARE, BLI BAGARE, KONDITOR, BLI KONDITOR, BARTENDER, BLI BARTENDER, RESTAURANGSKOLA UMEÅ, RESTAURANGSKOLA I UMEÅ, RESTAURANG SKOLA, UMEÅ, SKOLA, GYMNASIE, GYMNASIET UMEÅ, HOTELL OCH RESTAURANGSKOLAN, HOTELL OCH RESTAURANG, RESTAURANG OCH HOTELLSKOLAN, RESTAURANG ÖSTRA, restaurang- och livsmedelsprogrammet, Fridhemsgymnasiet, Restaurang Östra, Gymnasievalet 2014
RL2 inriktning kök
Åk 2 är i köket och lagar mat med Lars Filén kursen är mat och dryck i kombination och handlar till stor del om kombinationer av smaker.