Cannelloni 4 port

Ingredienser:
4 st Lasagneplattor
6 msk Färskost
100 g Champinjoner
1/3 st Chili
Ägg
Gör så här:
- Fräs svampen med finhackad chili i lite olja, låt rinna av på papper, finhacka och blanda med färskosten och salta.
- Lägg ut lasagneplattorna och skär remsor på bredden i 10 centimeter.
- Fyll upp med färskostblandningen och rulla ihop.
- Pensla med äggula på toppen och gratinera av i salamander.
Av: Fredrik Norlén
Kommentarer
Postat av: Marléne Eriksson
Tack, för recepten. Vi tyckte att det var en underbar god Cannelloni. Hela den italienska buffén var smakfull och rätterna passade bra tillsammans. 10 poäng av 10. Bra serveringspersoner.Fina dukningar. Vi tyckte även att den spanska buffén var mycket bra. Hälsningar
Bord 7.
Trackback