Välkommen till öppet hus den 23 januariUnder kvällen är du varmt välkommen att besöka våra program. Du får en förhandsvisning av vårt snart färdigrenoverade bibliotek och fik och i aulahallen bjuds det på elevfilmer och musik från vår musikklass. I biblioteket finns vår nya verksamhet Stud!ekoll på plats och berättar om hur de kan hjälpa dig som elev med dina studier. Du bjuds på en härlig mix av aktiviteter helt enkelt!

Programmen går att besöka löpande under hela kvällen och de finns i vårt F-hus. Östras studie- och yrkesvägledare finns på plats under kvällen för att svara på frågor vid huvudentrén.

Under kvällen kan besökare lyssna till två inspirerande föreläsningar. Först ut är Erik Sandemo från Svensk handel som berättar om framtidens jobb inom handeln i Umeå. Efter det följer en inspirerande föreläsning med flera undersköterskor från kommun och landsting som berättar om sina viktiga jobb.

I restaurangen serveras smakprover från vår restaurang och i Östras butik pågår försäljning hela kvällen. Allt som säljs är bakat och lagat av elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Vid entrén finns våra duktiga UF-företag som marknadsför sina företag.

Program

18.00 Dörrarna öppnas.
18.00 - 19.00 Patrik Norqvist föreläser om Big Bang i F201
18.15 Elevfilm och musik i Cafeterian
18.30 Erik Sandemo från Svensk Handel informerar om framtidens jobb inom handeln i Umeå, i F102. I samband med det kort programinformation från HA.
Programinformation: VO - F1 resurscentra, RL - Restaurangen, Lärling - F107

19.00 Information från introduktionsprogrammen i aulan
19.00 Undersköterskor från Kommun och Landsting berättar om sitt viktiga yrke, i samband med det kort programinfo från VO. I F1 resurscentra.
Programinformation: HA - F106, RL - Restaurangen, Lärling - F107
19.30 Programinformation: HA - F106, RL - Restaurangen, VO - F1 resurscentra, Lärling - F107

(HA- Handels- och administrationsprogrammet, RL - Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VO - Vård- och omsorgsprogrammet, Lärling - Lärlingsutbildning)

Välkommen!


Av: Fredrik Norlén
Informationen och texten är hämtad från: http://www.skola.umea.se/ostragymnasiet/arkivnyheter/valkommentilloppethusden23januari.5.3adc63871348df8e21480001791.html


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0