Torsdagens bankett

Vi upprepar förra årets succé med en bankett, dock har vår marknadsföring varit lite mindre bra men inte desto mindre vart kvällen mycket lyckad. Alla maträtter blev mycket bra och gästerna fick avnjuta en 7 rätters middag.
Menyn plus lite bilder håll till godo:

Meny Bankett

 

Hors-d'œuvre

Brioche med kycklinglevermousse, champagnegelé




Förrätt



Friterad ansjovis med klassisk bearnaise samt friterad persilja
 

Varmrätt



Halstrad abborre med tryffeldoftande mandelpotatispuré
smörglaserade kantareller

 

Entremet



Lingon granité



Varmrätt



Hjortfilémedaljonger madeira sky, rotfruktskaka med vinter primörer
 


Dessert



Västerbottensost parfait med mandelflarn och hjotron coulis




Café et gâteaux



2 soters tryffel





Glöm ej att boka in er för nästa års bankett.... =)




Av: Fredrik Norlén


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0