Första gäst tillfället för Restaurang B
Lunchen gick som en dans. Allt flöt på mycket bra och jag är otroligt stolt över alla eleverna. Mat gick snabbt ut från köket och stämningen i köket var på topp. Lite bilder från lunchen.
Ulla visar hur man flamberar
Fire in the hall
Jonas pressar potatis till fisken
Jutu lägger upp på tallrik
Ädelostpaj med rostade pumpakärnor och knaperstekt bacon
Höstsallad med rökt sik
Marinerat havskatt på spett med squash och fetaost sandwich, äppeltzatziki
serverad med pressad potatis
Äppelmarinerad kyckling med honungsglaserade getostskivor på fänkålsbädd
serveras med potatis- och skogssvampsformar
Hallonmoussetårta på chokladbotten och kaptensgrädde
Fint besök från en gammal elev Alexander B med kompis
Av: Fredrik Norlén
Sök ord: RESTAURANG- OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, ÖSTRA GYMNASIET, RESTAURANGSKOLA, RESTAURANG, UMEÅS RESTAURANGSKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, KOCK, BLI KOCK, RESTAURANG OCH LIVSMEDEL, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSKOLA, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET UMEÅ, SERITÖR, BLI SERVITÖR, SERVITRIS, BLI SERVITRIS, BAGARE, BLI BAGARE, KONDITOR, BLI KONDITOR, BARTENDER, BLI BARTENDER, RESTAURANGSKOLA UMEÅ, RESTAURANGSKOLA I UMEÅ, RESTAURANG SKOLA, UMEÅ, SKOLA, GYMNASIE, GYMNASIET UMEÅ, HOTELL OCH RESTAURANGSKOLAN, HOTELL OCH RESTAURANG, RESTAURANG OCH HOTELLSKOLAN, restaurang- och livsmedelsprogrammet
Vilken fin blogg!
Vad är kaptensgrädde?