Första gäst tillfället för Restaurang B

Lunchen gick som en dans. Allt flöt på mycket bra och jag är otroligt stolt över alla eleverna. Mat gick snabbt ut från köket och stämningen i köket var på topp. Lite bilder från lunchen.


Ulla visar hur man flamberar


Fire in the hall


Jonas pressar potatis till fisken


Jutu lägger upp på tallrik


Ädelostpaj med rostade pumpakärnor och knaperstekt bacon


Höstsallad med rökt sik


Marinerat havskatt på spett med squash och fetaost sandwich, äppeltzatziki
serverad med pressad potatis


Äppelmarinerad kyckling med honungsglaserade getostskivor på fänkålsbädd
serveras med potatis- och skogssvampsformar


Hallonmoussetårta på chokladbotten och kaptensgrädde


Fint besök från en gammal elev Alexander B med kompis


Av: Fredrik Norlén











Sök ord: RESTAURANG- OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, ÖSTRA GYMNASIET, RESTAURANGSKOLA, RESTAURANG, UMEÅS RESTAURANGSKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, KOCK, BLI KOCK, RESTAURANG OCH LIVSMEDEL, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSKOLA, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET UMEÅ, SERITÖR, BLI SERVITÖR, SERVITRIS, BLI SERVITRIS, BAGARE, BLI BAGARE, KONDITOR, BLI KONDITOR, BARTENDER, BLI BARTENDER, RESTAURANGSKOLA UMEÅ, RESTAURANGSKOLA I UMEÅ, RESTAURANG SKOLA, UMEÅ, SKOLA, GYMNASIE, GYMNASIET UMEÅ, HOTELL OCH RESTAURANGSKOLAN, HOTELL OCH RESTAURANG, RESTAURANG OCH HOTELLSKOLAN, restaurang- och livsmedelsprogrammet


Kommentarer
Postat av: Gustaf Segerström

Vilken fin blogg!



Vad är kaptensgrädde?

2011-10-23 @ 10:27:40
URL: http://www.fettdieten.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0