Fantastisk kväll
Igår hade vi våran första kvällsservering med 70 à la carte gäster. För att vara första kvällen var det en succé. Alla gäster fick mat och inga större missöden. Kvällen innehöll en del mindre utmaningar men inget som inte gick att rädda. Här kommer lite sköna bilder på mat och annat.
Kantarellsoppa
Marinarad rostbiff
Carl J och Julia i luckan
Megan i full fart ut till gästerna
Joakim lika så
Entrecôte
Frikassé
Blåbärsglass
Cocosmaränger
Städa måste också göras, jonas "in action"
Kevin skär fänkål
Agnes mixar såsen till frikassén
Av: Fredrik Norlén
Hej på er och tack för en jättetrevlig kväll med jättegod mat och trevligt bemötande, ett speciellt tack till dig Megan som serverade vid vårt bord :-) Det vore trevligt om ni kunde lägga ut en kopia på kvällens meny så att man så så här efteråt kan läsa vad det var allt för gott man åt.