Tisdagslunch

Tisdagen 22 februari serverar vi till lunch:


- Ugnsbakad lax med hollandaise och kokt potatis

- Stekta benfria fläskkotletter med champinjonsky och potatisgratäng

- Grönsaksgryta med curry och kokosmjölk


Inklusive husets egna bröd, måltidsdryck, salladsbuffé, kaffe/te och sockerkaka

Pris: endast 60 kronor i kontanter (inte kort)

Ingen bokning behövs

Vi öppnar portarna klockan 11.30

Välkomna!







Linda bryner färska champinjoner och lök. Imorgon tillsätter vi hemkokt kalvfond, rött vin, lite hemligheter och en massa kärlek.









Gabriella och John filéar och styckar lax. Imorgon ska fisken kryddas och bakas försiktigt i ugnen till en innertemperatur av 55 grader. Den får inte bli torr och tråkig. Till detta ska vi slå en riktig hollandaise - på riktiga äggulor och äkta smör. Mums.








Här är det ordning och reda. Benfri kotlett i skivor som förvaras plastat och klart i max +2 grader i väntan på att bli enkelpanerade och stekta i en blandning av rapsolja och smör.




Av: Lars Filén

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0