Kall äggtoddy



Ingredienser:

4 st       äggulor
4 msk   socker
2 dl       grädde, vispad
4 tsk     florsocker
4 tsk     nescafé
4 tsk     kakao
4 msk    konjak
4 st       halva äggskal



Gör så här:

1.
Koka äggskalen.

2. Vispa äggulor och socker.

3. Vispa grädden och häll ner i äggblandningen.

4. Häll upp i portionsglas.

5. Ställ in i frysen (flytta in till kylen ca 30 minuter innan servering)

6. Precis innan servering - lägg på florsocker, nescafé och kakao i små "öar".

7. Häll 1 msk cognac i äggskalet och placera mitt på.

8. Servera. Låt gästerna hälla konjaken över desserten och blanda ihop allt.


Av: Fredrik Norlén







Recept från: www.recept.nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0