Sauce verte ca 0,5 liter
OBS! bilden är från Flexipainie
Ingredienser:
0,5 |
l |
Majonnäs |
1 |
st |
Vitlöksklyfta |
50 |
g |
Färsk spenat eller 100 g djupfryst |
|
|
|
|
|
Minst tre av följande kryddgrönt: |
25 |
g |
Körvel |
25 |
g |
Dragon |
25 |
g |
Krasse |
25 |
g |
Persilja |
25 |
g |
Gräslök |
|
|
Salt och peppar |
Gör så här:
1. |
Förväll och passera spenaten. |
2. |
Välj ut tre sorters kryddgrönt från listan beroende |
3. |
Blanda spenaten med grönörtspurén. |
4. |
Häll majonnäsen över, lite i taget, blanda väl. |
|
Använder du djupfryst spenat behöver den inte blancheras, endast tinas |
Kommentarer
Trackback