Klassisk a´la carte 2011

Igår hade vi vår första kväll med kursen klassisk a´la carte och det gick jätte bra. tyvärr hade vi bortfall med gäster(igen, fy på er) men med tanke på att vi var lite kort om elever så måste man vara mycket nöjd. Mise en place´n var bra och om det fortsätter med samma ökning från förra veckan kanske till och med jag är näjd(eller?). Liter bilder:


Kvällens köksmästare(Amanda) i tårar


Jutu hejar


Marre glad som vanligt


Jennifer lägger sista touchen på Amuse -bouche´n


Kvällens amuse -bouche (kokt lättrimmad lax med rom creme)


Crepes HKH prins Bertil


Pocherad hälleflundra med pepparrot och skirat smör


Boulliabaisse med aioli och brödkrutonger



Av: Fredrik Norlén


Av:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0