EU-Mat med hr2
Allting rullar på som det ska det går bra nu. Efter att första veckan är gjord känner jag mig mycket nöjd med eleverna. De är ambitiösa och lyhörda samt jobbar mycket bra. Dock blev det en lite hastig ändring, det var meningen att vi skulle göra en buffé för 100 personer men det blev en avbokning i sista stund, vilket gjorde att det blev en anings för lite att göra. Det kan ibland vara bra med tanke på att vi fick tillfälle att repetera lite. Vi hade även lite förstärkning 2 elever från livsmedelsprogrammet på sär, var och gästspelade hos oss.
Linda och Emilie utnytjar sina kunskaper =)
Gnocchi tillvekning, Camila och Josefin, Sofia i bakgrundern
Gnocchi
Gazpacho med örtfräst zuccini
Buffé till oss själva
Semitorkade tomater
Camilla rullar gnocchi
Lisette hjälper till att packa ensalata russia(rysk potatissallad med tonfisk, ägg, haricots verts, mm.)
Av: Fredrik Norlén