Åk 3 ute på praktik

Idag börjar alla årskurs 3 elever sin sista praktik innan de tar studenten. Vi har elever utspritt i landet men även en del elever i Umeå. Vi försöker att uppmuntra våra elever att prova något utanför våran vackra stad. I år har vi lyckats ganska bra vi har elever på Grill, Grythyttan, Pontus och Långbro och vi skulle även vilja tacka dem för att de tar emot våra elever och ger dem en mycket god spetskompetens som kan vara svår att hitta i Umeå. Ett av våra andra mycket omtyckta och utnyttjade ställe för våra elever är Häringe slott. Vi önskar alla eleverna lycka till och hoppas att de kommer tillbaka med mycket nya kunskaper och inspiration och förhoppningsvis även ett jobb.Av: Fredrik Norlén


Kommentarer
Postat av: Bella

Svar till Fredrik: Jag läser faktiskt varje dag! :) Och har förresten haft en av era elever på hennes första praktikdag på jobbet idag. Ida Flodell. Ska köra hårt med henne! ;)

2011-04-04 @ 23:23:21
URL: http://gabriellesandstroms.blogg.se/
Postat av: Bing Boström

MM en sida som denna skulle inte vara tillåten, blev så hungrig efter trillat in här. Så underbart smaskiga maträtter. Ser ut så grymt gott och smaskigt.
Ni har en underbar angenäm sida kommer rekomendera andra kolla in här.

Tack för en trevlig stund ;) Bing

Svar: Tackar för dina vänliga ord. Hoppas att ni fortsätter att tittain. MVH Fredrik N
Fredrik Norlén

2013-05-31 @ 16:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0