Mandelflarn ca: 28 st

Ingredienser:

100 g             smör

2 msk            sirap

1,5 dl             strösocker

0,5 dl             vetemjöl

2 msk            mjölk

100 g             mandel

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°C
  2. Blanda margarin, socker, sirap, mjöl och mjölk i en kastrull och låt smälta ihop. Se till så att det inte storm kokar
  3. Drag av från värmen och tillsätt den flagade mandeln
  4. Lägg bakplåtspapper på tre plåtar som mjölas
  5. Klicka ut 3 klickar på varje plåt, de kommer att rinna ut på plåtarna
  6. Grädda 5-6 minuter i ugnen, låt svalna något
  7. Lossa med en stekspade och forma

Av: Fredrik Norlén


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0