Så blev det

Klassisk a´la carte har serverat sina sista gäster och alla var nöjda och mätta. Kvällen blev bra men det finns fortfarande en del att tänka på när de skall ut i arbetslivet.


Gästerna som valde S.O.S fick njuta av vakra smörrosor


Som amuse bouche bjöds det på rostade potatisskal med ört-aioli


Gratinerad löksoppa med fem sorters lök


Vitlöksgratinerade sniglar med nybakt bröd och citron


Filé mignon black and white med pommes chateau


Stekt aborre Grenoblaise  med pommes tournées


Zabaionegartinerad frukt & bärtartelett


Friterad camembert med ljumna hjortron


Av: Fredrik Norlén


Kommentarer
Postat av: Bella

Fy vad tråkigt att det är slut nu! :(

2010-02-12 @ 22:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0