Klassisk a´la carte (gäster)

På torsdagskvällen var det dags för gäster igen. Alla i köket verkade veta exakt vad de skulle göra för stämningen var på topp och det rådde en lugn atmosfär i köket. Av erfarenhet vet jag att skenet kan bedra och jag "anade ugglor i mossen". Mina farhågor besannades dock inte fullt ut utan kvällen flöt på tämligen bra. Efter lite städning och ”frosseri” av överbliven dessert satte vi oss i restaurangen och utvärderade kvällen. Efter allt var klart lufsade vi hem på trätta ben för att få några timmars vila innan det var dags för nya tag på fredag kl 08.20.


Nybakade grissini


Nyskalade hummrar


Hummersoppa med grissini


Quiche lorraine med sallad och örtolja


Pocherad hälleflundra med skirat smör, ägg och pepparrot


Tournedos Rossini med kalssiska tillbehör


Peach Melba med vailjglass


Inkokta päron med kolasås likörgrädde


Det kommer mera bilder med elever och lite andra härliga saker, härligt.


Av: Fredrik Norlén



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0