Fullt upp i hr1 b

Hej igen!

Som ni säkert märkt så är kontinuiteten på denna blogg väldigt varierande och det beror främst på att vi ägnar så mycket tid som möjligt för att eleverna skall lära sig allt som det bara går under lektionerna, så det finns inte alltid tid till att skriva och fota! Men i alla fall så gjorde vi bland annat Fransk löksoppa med ostgratinerat lantbröd förra veckan som jag lyckades ta en bild av. Eleverna har nu kommit så långt att de lägger upp mat åt varandra och serverar varandra. Vi lär oss lite vett och etikett om hur man beter sig i en restaurang och sedan äter vi av den goda maten. Det brukar bli minst en förrätt, en varmrätt och någon eller några olika typer av desserter. Denna vecka fick eleverna laga som tidigare nämnts en Fransk löksoppa, slottsstek och porterstek(varmkök) samt vaniljparfait.






                               

Av: Fredrik Norlén


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0