Kort rapport från fredagens EU-mat

Succé igen!

Fullsatt igen!

Temat denna gång var Norden, och det bjöds på mat från Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Tack till alla glada och trevliga gäster.

Tack till alla duktiga och ambitiösa elever.

Här kommer några bilder.





Sej med stekt rimmat fläsk (och rödvinssås) - Norges bidrag till gastronomin.
Borde egentligen ha varit torsk, men det kändes mera politiskt korrekt att använda sej istället.





Gabrielle tar ut rostbiff ur ugnen. Rostbiffen hamnade sedan på smørrebrød tillsammans med dansk remouladsås.





Gubbröra på kavring.







Gott och vackert bröd. Kanske kommer det ett recept så småningom...






Daniel hackar persilja.






Inkokta päron.







Lingonmärängparfait.
Recept kanske kommer så småningom...






Oskar skivar potatis till strömmingen.






Inlagd stekt strömming.





Frida städar - våldsamt.







Av: Lars Filén

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0