Hygien med RL1a
Lägger upp lite bilder från den praktiska delen av hygienkursen. Idag styckade vi kyckling och pratade om varumottagning och bakterier.




Jag han ta en bild förra veckan innan bateriet dog lägger ut den också...

Första dagen med skarpt läge. Årskurs 3. och 2.

Oj vad skoj det är att vara tillbaka efter sommarlovet tycker Ida o Camilla.

Spenat till lasagne

Hur gott är det inte med smördegsinbakad västerbottenost.

Två riktigt vassa kockar

Mise en Place lista

Jesper o Jenny

P-mat

Jenny fixar P-mat

Oj va gott det blev

Titta bara så nöjda de är

Linn-Sofie i disken

Camilla kollar om potatisen är klara till fisken

Ida o Viktor

Köttet klart 67 grader innertemp

48 sekunder till öppning

Ulla med serveringsgänget

Färsk rödspättafilé steks

Så gott det blev

Våran Rektor på besök. ( alltid lika glad o alltid lika välkommen )

Gästerna bara strömmar in hela tiden, jätteroligt

Vegetarisk lasagne går åt som bara den

I dag fick Ida steka mycket fisk

Gäster

Gäster

Fler gäster

Isidor, Selma, Jesper och Oliver

Serveringen är i full gång

Inga problem
Kom och smaka höstens första buffé!

Eleverna i årskurs 3 lagar maten och ni blir serverade av eleverna i årskurs 2. De första datumen för hösten är buffé, så ingen bokning behövs. Ta med en vän och kom till Fridhemsgymnasiet på lunch!
v.35 onsdag
v.36 tisdag och onsdag
v.37 tisdag
Priset är 65:- och då ingår kaffe! Ett vegetariskt alternativ finns alltid.
Välkommen hälsar eleverna på restaurang- och livsmedelsprogrammet!