Någar härliga bilder från hr32

Kantarellsoppa med serranobruschetta

Marinerad rostbiff på höst salladsbädd

Elisabeth och Robin lägger upp soppan

Sofia och Sandra bär ut förrätter
Av Fredrik Norlén
Äppeltzatziki
Äppeltzatziki 10 port.
Ingredienser:
5 dl matlagningsyoghurt
3.75 st syrliga äpplen
2.5 st vitlöksklyftor
2.5 msk olivolja
1.25 msk honung
salt & malen vitpeppar
Gör så här:
1. Skala och strimla äpplena till fina stavar.
2. Rör ner dem yoghurten tillsammans med riven vitlök, olivolja, honung,salt och peppar.
3. Vid servering ringla över lite god olivolja
Av: Fredrik Norlén
Ingredienser:
5 dl matlagningsyoghurt
3.75 st syrliga äpplen
2.5 st vitlöksklyftor
2.5 msk olivolja
1.25 msk honung
salt & malen vitpeppar
Gör så här:
1. Skala och strimla äpplena till fina stavar.
2. Rör ner dem yoghurten tillsammans med riven vitlök, olivolja, honung,salt och peppar.
3. Vid servering ringla över lite god olivolja
Av: Fredrik Norlén
Sista tillfället för hr1b i kallkök
Vi jobbade som vanligt stenhårt och fick mycket uträttat bland annat räkcocktails, kantarellsoppa och Frukttartelett samt ett ordentligt prov =). Lite snygga anrättningar från degarna kommer här.
Räkcocktails
Kantarellsoppa
Frukttartelett
Ju fler kockar =) Megan, Kevin, Emmelie H, John
Av: Fredrik Norlén