Fredagens lunch
Under fredagen hade vi fullt. Det blev en utmaning bland annat pga. att det endast kom en serveringelev, samt att andra halvan av restaurangen blev mer än fullsatt av dropin gäster till Lars lunch. Som tur var fick vi en frivillig kökselev(Kevin) som klev in och hjälpte till i serveringen. Detta gjorde att alla gäster blev nöjda och mätta. Köket gjorde ett fantastiskt jobb och alla hjälpes åt på ett föredömligt sätt. Lite bilder:
Christoffer gör karamell äpplen
Närbild
Linda gör paj
Även Emilie lika så
Teamet
Siksallad
Ädelostpaj
Havskatt
Kycklingfilé
Emelie, kevin & Ulla kvällen serverins teamet
Ulla var också tvungen att hjälpa till lite
Dessert
Av: Fredrik Norlén
Sök ord: RESTAURANG- OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, ÖSTRA GYMNASIET, RESTAURANGSKOLA, RESTAURANG, UMEÅS RESTAURANGSKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, KOCK, BLI KOCK, RESTAURANG OCH LIVSMEDEL, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSKOLA, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET UMEÅ, SERITÖR, BLI SERVITÖR, SERVITRIS, BLI SERVITRIS, BAGARE, BLI BAGARE, KONDITOR, BLI KONDITOR, BARTENDER, BLI BARTENDER, RESTAURANGSKOLA UMEÅ, RESTAURANGSKOLA I UMEÅ, RESTAURANG SKOLA, UMEÅ, SKOLA, GYMNASIE, GYMNASIET UMEÅ, HOTELL OCH RESTAURANGSKOLAN, HOTELL OCH RESTAURANG, RESTAURANG OCH HOTELLSKOLAN, restaurang- och livsmedelsprogrammet