Fredagens lunch

Under fredagen hade vi fullt. Det blev en utmaning bland annat pga. att det endast kom en serveringelev, samt att andra halvan av restaurangen blev mer än fullsatt av dropin gäster till Lars lunch. Som tur var fick vi en frivillig kökselev(Kevin) som klev in och hjälpte till i serveringen. Detta gjorde att alla gäster blev nöjda och mätta. Köket gjorde ett fantastiskt jobb och alla hjälpes åt på ett föredömligt sätt. Lite bilder:


Christoffer gör karamell äpplen


Närbild


Linda gör paj


Även Emilie lika så


Teamet


Siksallad


Ädelostpaj


Havskatt


Kycklingfilé


Emelie, kevin & Ulla kvällen serverins teamet


Ulla var också tvungen att hjälpa till lite


Dessert

Av: Fredrik Norlén


Sök ord: RESTAURANG- OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, ÖSTRA GYMNASIET, RESTAURANGSKOLA, RESTAURANG, UMEÅS RESTAURANGSKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, KOCK, BLI KOCK, RESTAURANG OCH LIVSMEDEL, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSKOLA, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET UMEÅ, SERITÖR, BLI SERVITÖR, SERVITRIS, BLI SERVITRIS, BAGARE, BLI BAGARE, KONDITOR, BLI KONDITOR, BARTENDER, BLI BARTENDER, RESTAURANGSKOLA UMEÅ, RESTAURANGSKOLA I UMEÅ, RESTAURANG SKOLA, UMEÅ, SKOLA, GYMNASIE, GYMNASIET UMEÅ, HOTELL OCH RESTAURANGSKOLAN, HOTELL OCH RESTAURANG, RESTAURANG OCH HOTELLSKOLAN, restaurang- och livsmedelsprogrammet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0