Någar härliga bilder från hr32


Kantarellsoppa med serranobruschetta


Marinerad rostbiff på höst salladsbädd


Elisabeth och Robin lägger upp soppan


Sofia och Sandra bär ut förrätter


Av Fredrik Norlén


Äppeltzatziki

Äppeltzatziki 10 port.

Ingredienser:
5 dl matlagningsyoghurt
3.75 st syrliga äpplen
2.5 st vitlöksklyftor
2.5 msk olivolja
1.25 msk honung
salt & malen vitpeppar

Gör så här:
1. Skala och strimla äpplena till fina stavar.
2. Rör ner dem yoghurten tillsammans med riven vitlök, olivolja, honung,salt och peppar.
3. Vid servering ringla över lite god olivolja

Av: Fredrik Norlén

Sista tillfället för hr1b i kallkök

Vi jobbade som vanligt stenhårt och fick mycket uträttat bland annat räkcocktails, kantarellsoppa och Frukttartelett samt ett ordentligt prov =). Lite snygga anrättningar från degarna kommer här.


Räkcocktails



Kantarellsoppa



Frukttartelett



Ju fler kockar =) Megan, Kevin, Emmelie H, John



Av: Fredrik Norlén


RSS 2.0