Hygien med RL1a

Lägger upp lite bilder från den praktiska delen av hygienkursen. Idag styckade vi kyckling och pratade om varumottagning och bakterier.

 
 
 
 
Jag han ta en bild förra veckan innan bateriet dog lägger ut den också...
 

Första dagen med skarpt läge. Årskurs 3. och 2.

Oj vad skoj det är att vara tillbaka efter sommarlovet tycker Ida o Camilla.
Spenat till lasagne
Hur gott är det inte med smördegsinbakad västerbottenost.
Två riktigt vassa kockar
Mise en Place lista
Jesper o Jenny
P-mat
Jenny fixar P-mat
Oj va gott det blev
Titta bara så nöjda de är
Linn-Sofie i disken
Camilla kollar om potatisen är klara till fisken
Ida o Viktor
Köttet klart 67 grader innertemp
48 sekunder till öppning
Ulla med serveringsgänget
Färsk rödspättafilé steks
Så gott det blev
Våran Rektor på besök. ( alltid lika glad o alltid lika välkommen )
Gästerna bara strömmar in hela tiden, jätteroligt
Vegetarisk lasagne går åt som bara den
I dag fick Ida steka mycket fisk
Gäster
Gäster
Fler gäster
Isidor, Selma, Jesper och Oliver
Serveringen är i full gång
 
Inga problem
 

Kom och smaka höstens första buffé!

 

Eleverna i årskurs 3 lagar maten och ni blir serverade av eleverna i årskurs 2. De första datumen för hösten är buffé, så ingen bokning behövs. Ta med en vän och kom till Fridhemsgymnasiet på lunch!

v.35 onsdag

v.36 tisdag och onsdag

v.37 tisdag

 

Priset är 65:- och då ingår kaffe! Ett vegetariskt alternativ finns alltid.

 

Välkommen hälsar eleverna på restaurang- och livsmedelsprogrammet!


RSS 2.0