Cannelloni 4 port

Ingredienser:

4 st                Lasagneplattor
6 msk            Färskost
100 g             Champinjoner
1/3 st             Chili
Ägg

 

Gör så här:

  1. Fräs      svampen med finhackad chili i lite olja, låt rinna av på papper, finhacka      och blanda med färskosten och salta.
  2. Lägg      ut lasagneplattorna och skär remsor på bredden i 10 centimeter.
  3. Fyll      upp med färskostblandningen och rulla ihop.
  4. Pensla      med äggula på toppen och gratinera av i salamander.
 
 
Av: Fredrik Norlén

Kommentarer
Postat av: Marléne Eriksson

Tack, för recepten. Vi tyckte att det var en underbar god Cannelloni. Hela den italienska buffén var smakfull och rätterna passade bra tillsammans. 10 poäng av 10. Bra serveringspersoner.Fina dukningar. Vi tyckte även att den spanska buffén var mycket bra. Hälsningar
Bord 7.

2013-04-23 @ 14:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0