Hej på Er alla igen.



Nu är vi ju några veckor in i höstterminen och sakta men säkert börjar vi alla, elever och inte minst personal hitta spåret och få upp ångan  i de olika verksamheterna.

En av dessa är ju vår restaurangverksamhet och först några ord om bokningen av dessa serveringar.

 


Fr.o.m denna dag har jag tagit mig an denna del, och för att få detta att fungera ska vi använda oss av mail-bokning och inget annat, då telefonbokning förutsätter en person som faktiskt svarar, vilket kan vara svårt för t.e.x undertecknad som under dagarna återfinns på olika ställen i huset, och i olika roller.

Således, all bokning sker i fortsättningen på adressen:

[ mailto:[email protected] ][email protected]

Nu passar det väl att berätta om det aktuella bokningsläget som ser ut så här:

 

21/11                  Lunch                 FULLBOKAT.

27/11                  Middag              Ca 20 platser kvar

28/11                  Lunch                 FULLBOKAT

11/12                  Middag              Ca. 20 p. kvar

12/12                  Lunch                 Ca. 30 p. kvar

18/12                  Middag              Ca. 35 p kvar

19/12                  Lunch                 Ca. 35 p kvar

 

Alla ovanstående är bordsserveringar.

Sen tillkommer de trevliga lunchbuffeérna som serveras 19/9, 25/9, 26/9 samt den 2/10, då våra åk 2:or serverar och 3:orna lagar maten.

Gemensamt för dessa fyra buffeér är att de kostar 65,- pp, och nytt för detta år är att drycker till mat, kaffeservering och betalning sker vid bordet.

Dessa behöver inte bokas.

 

Några ord om butiken.

Trots att Ni numer inte blir mail-bombade ang. den dagliga verksamheten i densamma, bedriver vi försäljningen som tidigare, om än något förkortad, och utbudet av mat och godsaker är liksom tidigare, varierat,  konstant och i takt  med höstterminens framåtskridande, ökande.

(Hmmmm….med ett tangentbord framför mig kan jag nu inte låta bli att trumma för morgondagens alla gobitar i form av biskvier, punchrullar och andra smarrigheter, samt härlig mat från restaurangens kök, där anka, bergtunga och div. läckerheter återfinns i morgondagens -läs Onsdagens- disk)

Puh, nu ska jag avsluta innan vi blir alldeles kollriga allihop, och det gör vi med det bekanta:

VÄLKOMNA!!

Elever och personal RL- VIVA

gm

Sven-Erik


Av: Fredrik Norlén
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0