Torsdagens bankett
Vi upprepar förra årets succé med en bankett, dock har vår marknadsföring varit lite mindre bra men inte desto mindre vart kvällen mycket lyckad. Alla maträtter blev mycket bra och gästerna fick avnjuta en 7 rätters middag.
Menyn plus lite bilder håll till godo:
Menyn plus lite bilder håll till godo:
Meny Bankett
Hors-d'œuvre
Brioche med kycklinglevermousse, champagnegelé
Förrätt
Friterad ansjovis med klassisk bearnaise samt friterad persilja
Varmrätt
Halstrad abborre med tryffeldoftande mandelpotatispuré
smörglaserade kantareller
Entremet
Lingon granité
Varmrätt
Hjortfilémedaljonger madeira sky, rotfruktskaka med vinter primörer
Dessert
Västerbottensost parfait med mandelflarn och hjotron coulis
Café et gâteaux
2 soters tryffel
Glöm ej att boka in er för nästa års bankett.... =)
Av: Fredrik Norlén
Kommentarer
Trackback