RL 1. Nya tider!
Hej alla läsare! Nytt läsår nya möjligheter. I höst börjar vi med Restaurang- och livsmedelsprogrammet det har mycket gemensamt med det tidigare Hotell och livsmedelsprogrammet men med några skillnader. Hotell delen, är som namnet antyder, borttaget och i stället har livsmedelsprogrammet tillkommit. Vilket medför att alla elever under första året lär sig att: Laga mat, servera, baka och mat i butik. Under andra året får eleverna välja en inriktning mot: Kock, servitör/servitris, Bagage/konditor och ev.(mat i butik).
Vi har även fått en ny rektor (Maria Uhlander) på vårt program, som jag kommer att presentera lite närmare vid ett senare tillfälle.
Här kommer lite bilder på de nya eleverna och verksamheten:
Tårtor
Tårtkalas
Var det goda tårtor?
Hygienkursen tar lite pause och lagar mat
Kan allt! vet allt! vad gör jag här? =)
Att knivarna är rena är viktigt och riligt =)
Alla jobbar och sliter i köket
Lärare Lars rättar till bunkarna!
Av: Fredrik Norlén