Förändring

Just nu har vi varit inne i en positiv spiral och under sommaren fick restaurangköket och storhushållsköket 4 nya Electrolux av absolut toppklass. Vi hade även möjlighet att spara en av våra äldre ugnar så nu har vi 5 fullstora konvektionsugnar. Det känns otroligt roligt att det satsas på vårt program och i våra lokaler så att eleverna känner att det undervisas i ett modernt och fräscht kök. Vi har även på att få en SMART Board instalerad i vår så kallade ”bakficka” för att underlätta vår praktiska undervisning men även att lokalen skall kunna användas till mindre konferenser.  


Blank och fin =)


Displayen


Killarna som monterar in SMART Boarden

Av: Fredrik Norlén














Sök ord: RESTAURANG- OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, ÖSTRA GYMNASIET, RESTAURANGSKOLA, RESTAURANG, UMEÅS RESTAURANGSKOLA, BÄSTA SKOLAN I UMEÅ, KOCK, BLI KOCK, RESTAURANG OCH LIVSMEDEL, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSKOLA, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET, RESTAURANG OCH LIVSMEDELSPROGRAMMET UMEÅ, SERITÖR, BLI SERVITÖR, SERVITRIS, BLI SERVITRIS, BAGARE, BLI BAGARE, KONDITOR, BLI KONDITOR, BARTENDER, BLI BARTENDER, RESTAURANGSKOLA UMEÅ, RESTAURANGSKOLA I UMEÅ, RESTAURANG SKOLA, UMEÅ, SKOLA, GYMNASIE, GYMNASIET UMEÅ, HOTELL OCH RESTAURANGSKOLAN, HOTELL OCH RESTAURANG, RESTAURANG OCH HOTELLSKOLAN, restaurang- och livsmedelsprogrammet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0