Då var vi igång med klassisk à la carté

I denna kurs kommer vi att fokusera på att laga klassiska maträtter vi kommer att servera gäster vi 4 tillfällen se "öppettider" under kvällstid. Hela kursen avslutas med en storslagen bankett som kommer att bli som grädde på moset. Idag har vi gjort en buffé till alla lärare på skolan som kommer att avnjutas imorgon under en afterwork. Jag måste också passa på att ge årets 3:or en eloge för att de har ett mycket bra samarbete och en bra lagkänsla de har utvecklats otroligt mycket under de 2,5 år som det gått på skolan och jag kommer att bli förvånad om inte åtminstone 90% av alla får ett jobb direkt efter skolan. Lite bilder från dagen.


Jenny gör salamichips


Alexander och Jonathan


Brie


Blomkålsfylld renstek


Sofia och Janna


Teamwork Albin, Oskar, Linn och praso Håkan (super duktig kille)

Av: Fredrik Norlén


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0