Äppelmarinerad kyckling 10 port

Ingredienser:

 

10 st              kycklingfiléer

5 st                lagerblad

 

Marinad:

1 dl                konc. äppeljuice

1,5 dl             japansk soja

1 dl                honung

1 dl                majsolja

1 msk             salt

2-3 st             äpplen



Gör så här:

 

  1. Skala och finhacka äpplena, blanda ihop de övriga ingredienserna och blanda tillsammans med äpplena
  2. Lägg kycklingen och marinaden i en plastpåse tillsammans med lagerbladen och låt vila i kylskåp över natten (ca 8-10 tim).
  3. Lägg upp kycklingen i en ugnsfastform och tillaga kycklingen på 190c till den är färdig.  

Av: Fredrik Norlén


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0